Er du medlem af Hornbæk IF - ForeningsFitness, kan du frit deltage på de oprettede hold. Tilmeldingen sker online via vores bookingsystem. Du er ikke garanteret en plads på holdene. Pladserne tildeles efter "først til mølle princippet". Du kan komme på venteliste, hvis der ikke er plads på det ønskede hold.

Du kan deltage i så mange hold som du selv ønsker.

Vi tilpasser vores hold efter efterspørgsel så de passer til medlemmernes behov. Du vil kunne se holdtiderne under menuen "Hold" og undermenuen "Holdtider".
 

Indoor cycling for begyndere og let øvede
Indoor cycling 1 er den perfekte time for dig der gerne vil øge din forbrænding og forbedre din kondition. Det er en sjov måde at holde sig i form på, hvor interval træning er i fokus.

Indoor cycling for øvede
Indoor cycling 2 er den perfekte time for dig som allerede kender til Indoor cycling, men som ønsker at øge konditionen, forbrændingen og udholdenheden en takt mere.
Indoor sysling med klippet hjørner


Styrke, balance og smidighed
Dette hold er for dig, der er kommet lidt op i årene og kan mærke tidens tand på kroppen. Kroppen er ikke så smidig og stærk mere som den tidliger har været. Øvelserne har fokus på netop at forbedre styrke, balance og smidighed. Holdet henvender sig primært til 50+, men andre er selvfølgelig også velkomne.

Kettlecross
KettleCross er en hård træningstime, der udfordrer dig på styrke, balance, stabilitet, funktionalitet og kondition. Deltagerne er stort set en ligelig fordeling af mænd og kvinder, og der er naturligvis også plads til begyndere. Timen er bygget op omkring øvelser med kettlebells, og sætter fokus på fem hovedområder:

Fedtforbrændingen:
Timen er sammensat, så du undervejs kommer op og rammer en høj puls fire-fem gange. Intensiteten er høj hele vejen igennem, men med en række krævende øvelser undervejs. Under udviklingen af konceptet har mani lavet en række tests i Herlev, hvor fem kvinder forbrændte mellem 800-1.000 kcal på en KettleCross-time

Styrken
I timen er der også lagt styrkemomenter ind med både kettlebells og egen kropsvægt. Det er også her, at du får mulighed for at ramme din maksimale belastning rent styrkemæssigt. Der er ikke tale om deciderede styrkeløft, men om øvelser hvor du arbejder intenst med kettlebells i et vist tidsinterval.

Core
Core-muskulaturen er din krops grundstamme, og træningen af den styrker både din holdning og mange af de muskler, som ikke bliver direkte trænet ved andre sportsgrene og discipliner. Mange af øvelserne med kettlebells samt helkrops-øvelser fra CrossTraining går direkte ind og træner din core. KettleCross kan derfor også ses som et supplement til andre sportsgrene og træningsformer.

Konditionen
Tempoet i timen er højt hele vejen igennem, og der bliver skiftet muskelgrupper og indlagt øvelser, hvor du skal op og ramme en høj puls flere gange. Det er konditionsmæssigt en hård måde at træne på, og derfor er der et stort udbytte at hente netop for konditionen.

Muskeltoning
I løbet af timen har du næsten hele tiden en kettlebell i hånden, som du skal bringe i bevægelse. Dine muskler er altså belastet konstant på den ene eller anden måde, og der er indlagt momenter i timen, hvor der køres relativt få gentagelser med stor belastning. Det medvirker til, at din muskelmasse forøges, og at du bliver stærkere.
 

Cross fit 1

Cross Fit
CrossFit er et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres ved relativ høj intensitet og som udfordrer deltagernes form og styrke.
Crosstræning er brugt af både professionelle idrætsudøvere samt i frømandskorpset.

Cross Fit er derfor målrettet mod at give dig øget hastighed, styrke, eksplosivitet og mere udholdenhed.
I al den tid mennesker har levet, har vi stået, siddet, kastet, trukket, løftet, skubbet, klatret, løbet, hoppet osv. Alle disse bevægelser er funktionelle bevægelser.

Funktionelle bevægelser involverer generelt mange led og muskelgrupper og genererer kraft fra kernen og ud til arme og ben. Naturlige funktionelle bevægelser har stor indflydelse på øvelserne i CrossFit. Der er mange fordele ved, at træne udelukkende igennem funktionelle bevægelser, men en af de vigtigste ting er at alle bevægelserne, hvis udført korrekt, er sikre og skadesrisikoen er minimal.


Mave/Baller/Lår
Træning af kroppens muskler med hovedvægt på mave, baller og lår. Der arbejdes blandt andet med håndvægte, elastikker, bodybar /vægtstænger, samt stepbænke.


Step
Step er timen med fokus på fedtforbrænding af især baller og lår. Step giver sved på panden og træner konditionen. Der arbejdes hovedsagelig med stepbænke.


Puls / Styrke
En ”alt” i en ”time”, baseret på styrketræning og konditionstræning. Koreografien er simpel, så alle kan følge med. Træningen vil forbedre din styrke og kondition, samt øge din forbrænding og give dig en fastere krop. Der kan inddrages forskellige redskaber fx stepbænke, håndvægte, bolde og tubes.
Timen er for alle uanset niveau.

Udskriv | Tilbage | Top

Sidst opdateret 20. august 2014