Hornbæk Bordtennis Klub - GeneralforsamlingLørdag den 21. marts kl. 10.00 i (Vi mødes i Tumlesalen på Hornbæk skole.)

Agenda

·         Valg af dirigent

·         Formandens beretning

·         Regnskabsaflæggelse

·         Indkomne forslag (skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen)

·         Formand Steen Jørgensen udtræder af bestyrelsen, på valg er Sekretær Thomas Lynge

·         Eventuelt
______________________________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________________

22. September 2012.

En stor tak til Kim Nielsen

Sommeren har budt på ændringer i vores interne struktur, idet at Kim Nielsen (tidl. formand) har ønsket at trække sig, for at tilgodese sit ar- bejde, sit familieliv og have plads til andre fritidsfornøjelser.

Kim har siden vores opstart for snart 2 år siden, leveret et stort arbejde med at sikre, at alle vores administrative opgaver har fungeret, samt haft en finger med i og ikke mindst deltaget i alle vores arrangement. Kim har leveret et kæmpe stykke arbejde, som vi alle har nydt godt af, og som vi nu skal løfte i fælles flok, for at sikre, at alle vore medlemmer har en fantastik klub at spille bordtennis i.

Der skal lyde en stor tak, fra os alle til Kim og vi glæder os til at se ham som spillende medlem i de kommende sæsoner.

Kim Nielsen’s afgang som formand, medførte henover sommeren en ekstraordinær generalforsamling, dette for at finde en ny formand, og sikre den rette struktur fremover.

Dette medførte at Steen Jørgensen blev valgt som ny Formand, og Dan Augustinus som ny Næstformand, samt Claus Jensen blev valgt ind som Kasserer.

Trænere

Der er følgende ungdomstrænere i klubben; Thomas Lynge, Steen Jør- gensen, Jakob Frederiksen, Henrik Stage Jensen, Povl Skov og Dan Augustinus. Der hænger en oversigt på væggen i tumle salen så i kan se hvilke trænere der er der på hvilke træningsdage. Alle trænere har del- taget i DBTU’s Klubtræner K1 kursus og vi vil have samme forløb i vores træning, med masser af sjove og inspirerende øvelser.Bestyrelsen

_______________________________________________________________________________________

20. August 2012.
Velkommen til en ny sæson, i Hornbæk Bordtennis Klub !

Vi har opstart på onsdag d. 22.8.2012.

Det er de samme træningstider, som i sidste sæson.

Onsdag,
Begynder 17.00-18.30
Junior 18.30-20.00
Senior 20.00-22.00

Lørdag,
Begynder og junior 10.00-11.30
Senior 11.30-13.00

Vi har udvidet trænerstaben i denne sæson, så vi nu er 6 trænere !

Henrik Stage, Thomas Lynge, Steen Jørgensen, Povl Skov, Jakob Frederiksen, Dan Augustinus

Vi glæder os til, at se jer alle til en ny, og spændende sæson !Bestyrelsen
 
_______________________________________________________________________________________
 
16. Juni 2012

Ekstra ordinær generalforsamling

Bordtennisklubben indkalder til ekstra ordinær generalforsamling lørdag den 30. juni kl 10.00, Tumlesalen, Hornbæk skole

1.        Valg af dirigent
2.    Valg af ny formand
3.        Valg af ny kasserer 
4.        Indkomne forslag (skal være hos Thomas Lynge i hænde senest 8 dage før ekstra ordinær generalforsamlingen)

6.        Eventuelt

Vel mødt

_______________________________________________________________________________________

13. maj 2012

Agenda og referat fra årets generalforsamling er nu publiceret under punktet bestyrelsen til venstre i menuen


19. april 2012
Efterlysning !
Vi mangler ungdomstrænere for sæsonen 2012/2013. Er det noget for dig så kontakt Kim på 41208275 som kan fortælle mere om den spændende rolle i verden sjoveste klub.


19. april 2012

Så er senior turneringen afsluttet og debut sæsonen var en success hvor begge hold gjorde sig positivt bemærket med flot spil og relative gode placeringer i deres respektive rækker.

Vores serie 2 hold endte på en flot 6. plads og med Jakob Frederiksen som den 4. mest vindende spiller. Det har vist sig at vi har en god bredde i klubben og at de fleste senior spillere kan være med når det gælder.

Serie 3 holdet endte på en meget flot 3. plads kun 4 point fra det vindende hold fra Esrum, en spændende og meget tæt pulje hvor alt kunne være sket men stor tilfredshed fra spillerne som har gjort det super flot.

I ungdomsafdelingen mangler vi finale pointstævnet som finder sted i Bellahøj Hallen i weekenden 28-29 april. Vi har store forventninger til vores unge spillere som ved flere af de indledende stævner har vist flot spil og har lagt sig helt i top i deres rækker.

19. april 2012
Generalforsamling

Bordtennisklubben afholder generalforsamling lørdag den 5. maj kl 10.00, Tumlesalen, Hornbæk skole

1.       Valg af dirigent
2.       Formandens beretning
3.       regnskabsaflæggelse
4.       Indkomne forslag (skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen)

5.       På valg er næstformand Henrik Stage Jensen og Kassér Steen Jørgensen begge genopstiller
6.      Eventuelt

Vel mødt.
24. Oktober 2011
Så er der nyhedsbrev fra DBTU - læs mere her http://dbtu.dk/page231.aspx?recordid231=663223. Oktober 2011
Ungdomsspillerne træner på livet løs og det er tydeligt at alle har det sjovt samtidig med vi træner for at vores spil og form topper når ungdomspoint stævnerne starter i midten af November. Vi glæder os alle meget til at igen at prøve kræfter med andre klubber og ikke mindst have nogle dejlige timer sammen med spillere, trænere og forældre. Vi har lagt billet ind på at afholde pointstævner den 26. November og den 25. Januar og vores stjerne gymnastik hold har meget venligt givet os pladsen i hallen på skolen på de 2 datoer da det er ikke muligt at afholde det i tumlesalen. Vi regner med 35-50 spillere fra klubberne i Nordsjælland deltager så det skal nok blive en fantastisk bordtennis dag i Hornbæk.

På senior siden er holdturneringen gået igang og vores serie 2 hold er kommet flot fra start med en sejr og en tabt kamp men spillet er flot så vi håber på at holdet kan etablere sig i den rigtige del af tabellen - Holdet spiller deres næste kamp torsdag den 27.10.2011 kl 19 i Tumlesalen. Vores serie 3 hold er kommet super godt for start og fører rækken efter 2 kampe - der er flot spil men holdet har mere i sig så forventningerne er store til holdet. Serie 3 holdet spiller deres næste kamp i Frederiksværk på torsdag den 27.10.2011 kl 19.

EFTERLYSNING...vi mangler senior motionister som kan eller gerne vil kunne spille bordtennis og som har lyst til at spille onsdag aften fra kl 19.30 kom alene eller i par vi glæder os til at se dig/jer.

Husk at betale kontingent - der er en del spillere som endnu ikke har fået afregnet kontingent for sæsonen 2011/2012 har du nogle spørgsmål så tag fat i Steen som kan hjælpe.

25. September 2011
Puljerne for årets senior turnering er nu fastlagt og du kan følge kamp programmet og resultaterne for serie 2 holdet her http://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/HoldTurnering/Stilling/#2,42011,579,4006,4004,,,holdet starter ud med en hjemmekamp torsdag den 6.10.2011 på hjemmebane.

og for serie 3 holdet her
http://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/HoldTurnering/Stilling/#2,42011,587,4006,4004,,,holdet starter ud med en udebane kamp i Jægerspris den 4.10.2011

Weekenderne for sæsonens ungdoms pointstævner er fastlagt til 12-13 Nov, 26-27 Nov, 10-11 Dec, 21-22 Jan, 25-26 feb. 10-11 Mar. den endelige dag i de enkelte weekender er ikke fastlagt endnu. Vi er ved at undersøge muligheden for at afholde stævnet i Hornbæk og der er allerede stor opbakning fra spillere, trænere samt forældre så vi håber at det hele falder på plads i de kommende uger.

Flotte resultater i sæsonens første senior stævne. Albertslund bordtennisklub lagde lokaler til årets første turnering hvilket primært var fokuseret på ungdomspillere men da der også var en herre kl 3 valgte 4 af vores seniorer at stille op for at komme igang med sæsonen. Det viste sig at være en rigtig god ide da alle 4 spillere, Povl, Steen, Henrik og Jakob gik videre fra deres indledende puljer. Henrik og Povl måtte se sig besejret i hver sin kvartfinale men Steen og Jakob gik hele vejen og mødtes i finalen. Det var en flot og meget lige kamp med start overtag til Steen som vandt de 2 første sæt men Jakob fandt stilen og sikrede sig de næste 2 sæt. I 5 sæt var Steen ved at lukke kampen flere gange og havde matchbold ved stillingen 10 - 9 men igen viste Jakob god psyke og fik vendt spillet og vandt sættet med 13-11. Stort tillykke til alle 4 spillere med de flotte resultater som lover godt for den kommende sæson.7. September 2011
På grund af folketingsvalget er træningen onsdag den 14. og træningskampen torsdag den 15. september aflyst.
 5. September 2011
Vi er kommet rigtigt godt igang med den nye sæson. Enkelte spillere er stoppet hen over sommeren men de er blevet erstattet af nye entusiastiske unge spillere. Vi er så heldige at vi har fået en dag mere i tumlesalen som gør at vi kan spille turneringskampe hvilket har været et stort ønske fra seniorerne, dette gør ikke pladsen mindre trang men med rigtig god støtte fra Hornbæk skole og HSU er vores faciliteter blevet bedre og med samme antal spillere som sidste sæson er det en god løsning her og nu. På sigt vil vi gerne op og være en integreret del af idrætsanlægget da vi så kan tilbyde vores medlemmer optimale betingelser men også for at vi som en del af en integreret idrætsklub kan bruge hinanden og skabe synergi imellem de forskellige sportsgrene.

Træning
Træningstiderne er uændret i forhold til sidste år og vi er så heldige at Steen Jørgensen og Henrik Stage Jensen har valgt at træne vores ungdomsspillere med hjælp fra de øvrige trænere, det vil give en mere konsistent træning til gavn for både spillere og trænere.

Ungdom
I lighed med sidste år tilmelder vi alle de ungdomspillere der har lyst til pointstævnerne som er en række stævner i samarbejde med Hillerød, Allerød og Helsingør – vi prøver at afholde et stævne i Hornbæk da vi synes det kunne være rigtigt sjovt. Så snart datoerne er fastlagt vil I få flere detaljer. Ud over dette vil vi gerne have vores lidt ældre ungdomspillere ud og prøve kræfter i forskellige stævner. I vil høre meget mere om dette hen over sæsonen.

Senior
Senior spillerne har i lighed med ungdomsspillerne udviklet sig meget og vi har besluttet at tilmelde 2 hold til ØBTU’s holdturnering, et hold i serie 2 og et hold i serie 3, det bliver utroligt spændende og vi glæder os meget til at se om træningen har båret frugt og om vi kan indhente nogle pokaler til klubben. Seniorerne kommer til at spille på hjemmebane torsdag aften kl 19 og når det endelige kamp program er klart publicere vi det her så alle der har lyst at komme ned og se kan se datoer og tider. I slutningen af sidste sæson fik vi et nyt senior medlem fra Furesø Bordtennis klub, Ole Krusager er 75 år og har meget stor erfaring som vi har høstet godt af over sommeren. Ole har i mange år været en af de bedste spillere på veteran niveau i Europa og kan stadigvæk spille med på relativt højt niveau.

Efterlysning
Onsdag aften fra kl 19.30 spiller motions holdet og vi søger efter flere som har lyst til at komme spille. Ring til Kim på 41 20 82 75 hvis du vil prøve at se om det er noget for dig, du behøver ikke at have spillet før for at starte op !

Kontingent
Så er det tid til at indbetale kontingent for sæsonen 2011 / 2012. Seniorer, 700 kr og ungdomsspillere, 500 kr. I kan indbetale på reg. 2260 kontonr 0722535014 - Husk at skrive cpr eller navn på !

Ny bordtennis portal
Dansk Bordtennis Union har lanceret en ny bordtennis portal som vi som klub kan bruge til medlems adminstration men også for at spillere selv kan følge med i deres ratingtal, hvilke stævner der kommer osv. Du kan oprettet din helt egen profil her http://www.bordtennisportalen.dk/
 30. August 2011
Aktivitetskalenderen for efteråret 2011 er nu tilgængelig her Kalender for efteråret 2011 (24 kb) du kan se de dage vi træner, hvem der er træner, turneringsoversigt samt datoerne på den løbende turnering - kalenderen vil bliver løbende opdateret.
 20. Juni 2011
Vi holder sommerpause men starter op igen onsdag den 17. August. Se træningstiderne i menuen til venstre.20. Juni 2011
Hornbæk Bordtennisklub har efter genopståelsen haft forrygende succes både på det sportslige og det sociale plan og det arbejde bestyrelse, trænere og forældre har lavet er da heller ikke gået Østsjællands bordtennis unions ører forbi og i forbindelse med det årlige repræsentantskabsmøde blev klubbens formand Kim Nielsen tildelt årets ene lederpokal som en markering af, at det fra starten var en meget aktiv klub med en meget aktiv formand. Kim kunne desværre ikke være til stede ved repræsentantskabsmødet i Tåstrup, så pokalen blev overrakt i Kims have i forbindelse med et planlægningsmøde om den næste sæson og om samarbejde i lokalområdet.


ØBTU årets leder

 20. Juni 2011
Hornbæk Bordtennis klub har netop afholdt sæson afslutning og i den forbindelse blev der spillet om klubmesterskaberne

I senior rækken vandt Jakob Frederiksen guld (midten), Steen Jørgensen vandt sølv(til venstre) og Henrik Stage Jensen vandt bronze medaljen (til Højre.

Senior mester 2010-2011


I rækken for de 13-17 årige vandt Oliver Klæstrup, Dan Augustinus fik sølv og tvillingbror Christian Augustinus løb med bronzefmedaljen. 

I rækken for 9-12 årige vandt Rasmus Olsen, Mads Jørgensen fik sølv og Gustav Skov fik bronze 

Ungdomsmestre 2010-2011

Fra venste mod højre, Gustav Skov, Dan Augustinus, Mads Jørgensen, Christian Augustinus, Oliver Klæstrup og Rasmus Olsen  
 


 
17 Marts 2011
DBTU-NYT http://www.dbtu.dk/page231.aspx?recordid231=6321
   13. Marts 2011
Lørdag den 12. marts deltog størstedelen af vores ungdomsspillere i et pointstævne i Helsingør Bordtennisklub. Det var en rigtig hyggelig dag med godt socialt samværd med spillere, forældre og bedsteforældre og spillerne leverede rigtig flotte resultater i alle rækkerne.

I kan finde resultaterne for 6. runde her http://www.infosport.dk/cgi-bin/MMS.dbtu/result_turn.hms?os=S01224151&fb=DBTU

Pointstævnerne er en løbende turnering for nye spillere og giver spillerne en mulighed for at spille på et niveau der er tilpasset deres modstandere fra gang til gang. Stævnerne er samtidig en rigtigt god mulighed for at udvikle et socialt samværd på tværs af klubberne som deltager. Vi er i år sammen med Allerød, Hillerød og Helsingør.

Der er et enkelt pointstævne tilbage i denne sæson og det afholdes i Bellahøjhallen den 16. og 17. April

 3. Marts 2011
DBTU-NYT http://www.dbtu.dk/page231.aspx?recordid231=62776 senior spillere deltog i sjællandmesterskaberne den 12. februar i Farum
Thomas Nielsen og Jakob Frederiksen gik flot videre fra deres indledende puljer og begge nåede helt frem til kvartfinalerne hvor de begge måtte se sig besejret af nogle rigtig dygtigere modstandere. super flot resultat af dem begge, stort tillykke. De øvrige 4 spillere, Henrik Stage Jensen, Steen Jørgensen, Thomas Lynge og Kim Nielsen spillede rigtigt flot men gik ikke videre fra deres indledende puljer
.
Hornbæk fik sølvmedaljer i double
Jakob Frederiksen og Kim Nielsen vandt sølvmedaljer i række 3 double ved sjællandsmesterskaberne den 12 februar. Efter 2 x sikre 3-0 sejre i den indledende pulje blev modstanden noget hårdere i kvartfinalen hvor de alligevel trak det længste strå og vandt med sætcifrerne 3-2. Semifinalen blev utrolig flot spillet og sejren blev på 3-0 Finalen blev en meget jævnbyrdig affære og her måtte de også ud i 5 sæt og efter at have være bagud hele det afgørende sæt kom de på 10-8 og havde således 2 matchbolde men desværre havde modstanderne lidt mere rutine da der skulle afsluttes på de vigtige bolde og modstanderen vandt det 5. og afgørende sæt 13-11. Stort tillykke med den flotte sølvmedalje

ØM - double sølv medaljer


  

Udskriv | Tilbage | Top

Sidst opdateret 24. februar 2015