1. Din nøglebrik er personlig og skal benyttes hver gang du går ind i motionscenteret. Det er ikke tilladt at tage andre med ind i centeret.
 2. Er nøglebrikken skadet ved misbrug eller bortkommet, betales der kr. 100,- for en ny.
 3. Man skal være fyldt 12 år for at blive medlem. Medlemmer mellem 12 og 15 år må kun træne i følge med voksne.
 4. Ingen nye medlemmer må benytte maskinerne før motionscenterets maskiner og træningsprogram er gennemgået af en foreningens instruktør.
 5. Man viser hensyn til de andre medlemmer og foreningens instruktører.
 6. Der skal anvendes indendørs fortøj og eget træningstøj. Det er ikke tilladt at træne i strømpesokker og der må ej heller trænes i bar overkrop.
 7. Medlemmer skal medbringe et håndklæde til træning.
 8. Mobiltelefoner må godt medbringes, dog skal de være på lydløs.
 9. Mobiltelefoner må gerne på lige fod med ipod og lignende anvendes til egen musik. Dette skal dog foregå med ørepropper.
 10. Tasker, udendørs sko, overtøj mv. skal anbringes i omklædningsrummet. Værdigenstande kan opbevares i aflåste skabene ved motionscenterets indgang.
 11. Ryd op efter dig selv. Sæt håndvægte og vægtskiver på plads efter brug. Smid brugt papir mm. i skraldespanden. Træningsudstyret tørres af efter brug.
 12. Der må ikke ryges i motionscenteret. Ligeledes må der ikke indtages alkoholiseret drikke, euforiserende stoffer, eller andre forbudte stoffer, hverken før, under eller efter træning.
 13. Alle former for doping er forbudt og vil medføre øjeblikkelig bortvisning, samt karantæne. Vi er medlem af Anti-doping Danmark, som vil gennemføre uventet kontrolbesøg. Nægtelse af samarbejde med Anti-doping Danmark, vil medføre øjeblikkelig bortvisning.
 14. Al træning er på eget ansvar.
Udskriv | Tilbage | Top

Sidst opdateret 5. december 2012